JAX-RS (RESOURCE CONSTRUCTOR)

     Bu yazımızda daha önce gördüğümüz,verileri kullanıcıdan parametre olarak almamıza yarayan @HeaderParam,@CookieParam gibi açıklamaları kaynak class'ımızın yapıcı(constructor) fonksiyonundan alacağız.Kodlar üzerinden devam edelim.Aşağıda gördüğümüz üzere MyResource sınıfımızın yapıcı fonksiyonu global olarak tanımlı değikenlere parametre olarak gelen değişkenleri atıp,handleRequest fonksiyonundan bu değerlere ulaşıyor.Şimdi de yazdığımız kaynak sınıfını client sınıfımız ile kontrol edelim.

Aynı şekilde kurala uygun bir istek yaptığımızda çıktımız yandaki gibi olacaktır.
 Buraya kadar olan yazılarımı gözden geçirip hatalarımı düzeltip güncelleyeceğim.Kodlarımı yazdığım bilgisayarım çok eski olduğundan biraz ağır ilerliyoruz.Kısmet olursa bu hafta bilgisayarımı yenileceğim.Daha sonra  yazılarımızın sayısı hızla artacak.JAX-RS'i bitirip.HttpClient,mikroservisler gibi konular ile devam edeceğiz.Bu arada yetişirse bu yaz'ın sonuna kadar hibernate,jpa,spring mvc gibi JAVA EE teknolojilerini birlikte öğrenip çok iyi projeler geliştireceğiz.Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Spring Boot Uygulamasını Heroku üzerinde Deploy Etme

Bu yazımızda sizlere spring boot ile yazılmış basit bir Rest api'nin heroku üzerinde nasıl deploy edebileceğimizi göstereceğim. Önce ...